SMARTBUTLERS – AFFÄRSTRANSFORMERING OCH IMPLEMENTERING AV TILLVÄXTSTRATEGIER

Smartbutlers är en strategi-, varumärkes- och kommersialiseringsbyrå. Vi skapar tillväxtstrategier för internationella marknader och är med och implementerar dem. Vi gör även förändringsprogram för företag. Vi är med och transformerar verksamheter på projektbasis eller som en kontinuerlig resurs. Våra huvudtjänster är produktisering och kommersialisering av nya affärsverksamheter, internationalisering, digitalisering av försäljningsverktyg samt utveckling av hållbarhetsprogram. Vi har egen erfarenhet av att leda och utveckla internationella och industriella affärsverksamheter.

Kontaktperson: Patrik Anckar, Partner och Strategist. patrik.anckar@smartbutlers.com

www.smartbutlers.com

Mera >

Hybridbyrån Nitro

Den kreativa hybridbyrån Nitro kombinerar storytelling, kunskap om varumärken och teknisk kompetens inom produktion på ett överraskande och effektivt sätt – till stor glädje för kunden.

Baserat på ett starkt varumärkesarbete och förståelse kan vi måla upp berättelsen om varumärket på ett engagerande sätt. Vårt teknologiska hjärta slår för avancerade digitala lösningar. En produktionskompetens av högsta kvalitet, liksom produktion av ljud och rörlig bild i det egna huset, 3D-design och virtuell design, ger varumärket liv.

På Nitro betjänar vi dig med våra team i Åbo och Helsingfors och filmproduktionsbolaget Nitro Film. Totalt har vi för närvarande mer än 50 medarbetare.

HYBRID NITRO

Hybrid betyder en korsning mellan arter eller en blandning av olika saker. Ändå blir två goda saker inte alltid mer än så. Däremot har vi på Nitro lyckats kombinera marknadskommunikation och digitala tjänster på ett unikt sätt.

Bekanta dig med oss på nitro.fi Du kommer säkert att gilla oss.

 

Nitro ansvarar för den tekniska implementeringen av Aboa Advests webbsajt. Innehållet är skapat av Aboa Advest.

Mera >

Å Communication – vår partner i kommunikation

Å Communications är en kreativ byrå inom kommunikation, visuell design, konceptutveckling och webb. Å hjälper företag och organisationer att kommunicera på ett sätt som skapar betydelse för mottagaren och mervärde för kunden.

Kontakta VD Sanna-Maria Sarelius sanna.sarelius@acomm.fi så bjuder hon på fika – eller läs mer på Å:s webbsajt

Mera >