SMARTBUTLERS – LIIKETOIMINTOJEN TRANSFORMAATIO JA KASVUTARINOIDEN TOTEUTUS

Smartbutlers on strategia-, brändi- ja kaupallistamisyhtiö, joka luo strategisia kasvutarinoita kansainvälisille markkinoille ja on mukana viemässä ne toteutukseen. Teemme myös muutosohjelmia yrityksille. Olemme mukana liiketoimintojen transformaatiossa joko projektiluontoisesti tai jatkuvana resurssina. Ydinpalvelumme ovat uusien liiketoimintojen tuotteistaminen ja kaupallistaminen, kansainvälistyminen, myynnin työkalujen digitalisointi ja vastuullisohjelmien kehitys. Meillä on omakohtainen kokemus teollisten kansainvälisten liiketoimintojen johtamisesta ja kehittämisestä.

Smartbutlers: Kestävä tarina – kestävä kasvu

Yhteyshenkilö Patrik Anckar, Partneri ja Strategisti. patrik.anckar@smartbutlers.com

www.smartbutlers.com

Lisää >

Luova hybriditoimisto Nitro

Luova hybriditoimisto Nitro yhdistää tarinankerronnan, brändiymmärryksen, teknologisen osaamisen sekä tuotannollisen kyvykkyyden yllättävällä ja tehokkaalla tavalla – asiakkaan suureksi riemuksi.

Vahvaan brändityöhön ja -ymmärrykseen perustuen pystymme kertomaan brändin tarinan mukaansatempaavalla, näyttävällä ja erottautuvalla tavalla. Teknologinen sydämemme sykkii huipputason digitaalisille kokonaisuuksille. Suomen tasokkain tuotanto sekä oman talon ääni- ja liikkuvan kuvan tuotanto, 3D-suunnittelu ja virtuaalisuunnittelu herättävät brändin henkiin sen ansaitsemalla laadulla.

Meillä Nitrossa sinua palvelevat tiimit Turussa ja Helsingissä sekä filmituotantoyhtiö Nitro Film. Yhteensä meitä on tällä hetkellä reilut 50 ammattilaista.

 

HYBRIDITOIMISTO NITRO

Hybridi tarkoittaa lajien risteymää tai eri asioiden sekoitusta. Aina kahdesta hyvästä ei silti tule erinomaista. Me Nitrossa olemme kuitenkin onnistuneet yhdistämään markkinointiviestinnän ja digitaaliset palvelut ainutlaatuisella tavalla.

Tutustu meihin, tykkäät varmasti: nitro.fi

 

Nitro vastaa Aboa Advestin verkkosivuston teknisestä toteutuksesta. Sisältö on Aboa Advestin kynästä.

 

Lisää >

Å Communications – kumppanimme viestinnässä

Å Communications on viestintätoimisto joka tekee viestinnän lisäksi terävää konseptisuunnittelua, palkittua visuaalista muotoilua ja melkein kaikkea verkossa. Å auttaa yrityksiä ja organisaatioita viestimään tavalla, joka on merkityksellistä vastaanottajalle ja joka luo lisäarvoa asiakkaalle.

Å:n toimitusjohtaja Sanna-Maria Sarelius tarjoaa mielellään kahvit, ne voit tilata tästä: sanna.sarelius@acomm.fi tai tutustu Å Communicationsin verkkosivuihin.

Lisää >