31.12.2021

Hyvää Uutta Vuotta 2022

Hyvää Uutta Vuotta 2022 kaikille yhteistyökumppaneillemme ja onnea ja tsemppiä sijoituskohteidemme tiimeille 🌟 Kiitos kun jaksoitte läpi tämän haasteellisen vuoden.
Tävä vuonna olemme lahjoittaneet varoja TwoRowingFinns-kaksikolle, jotka soutavat puhtaamman Itämeren puolesta. Voitte lahjoittaa Itämerelle John Nurmisen Säätiön kautta tai Pidä Saaristo Siistinä toiminnalle 💚💙🤍

 

Through the project we want to raise awareness about the critical condition of the Baltic Sea. Our ambition is to raise 100.000 € for concrete actions to save the Baltic Sea.

The Finnish archipelago and the shores of the Baltic Sea have been our home since childhood. Today the Baltic Sea is in critical condition and is considered one of the most polluted seas in the world. The most severe problems are hazardous substances, risk related to marine traffic, loss of biodiversity and eutrophication. The Baltic Sea can still be saved but will require immediate actions. We have two organizations as our charity partners, John Nurminen Foundation and Keep the Archipelago Tidy association. They work with slightly different focus but they share the same mission when it comes to saving waterways, the archipelago and the Baltic Sea for coming generations.  The goal is to raise awareness and encourage people to donate for their great work/causes to save the Baltic Sea.
Lisää >
30.11.2021

Sivina Oy vahvistaa sosiaalipalvelujaan ostamalla Hoivanet Oy:n

Sivina Oy lehdistötiedote

Espoolainen Sivina Oy on ostanut helsinkiläisen Hoivanet Oy:n koko osakekannan marraskuun lopussa 2021. Hoivanetin palvelut ja noin 200 työntekijän työsuhteet jatkuvat ennallaan.

Valtakunnallinen Sivina luottaa paikallisuuteen kuntapalveluissaan

24-vuotias Sivina on suomalainen valtakunnallinen ja vakavarainen perheyritys, joka on keskittynyt kotiin tuotaviin palveluihin: kotisiivoukseen, kotipalveluihin ja kotihoitoon. Sivina palvelee suomalaisia kotitalouksia 11 toimipisteestään paikallisesti, lähellä asiakasta. Sivinakaupunkeja ovat pääkaupunkiseudun lisäksi Turku, Tampere, Lahti, Hämeenlinna, Jyväskylä, Oulu, Pori ja Vaasa. Liikevaihtoa Sivina teki vuonna 2020 noin 5,5 me. Kaupan jälkeen Sivina-konsernilla on asiakkaita yli 6.000 ja henkilökuntaa noin 400.

Hoivanetillä erinomainen asiakastyytyväisyys ja osaava henkilökunta

”Hoivanetin osto tukee Sivinan tavoitetta toimia kuntien kumppanina valtakunnallisesti kotiin tuotavissa sosiaalipalveluissa ja kotihoidossa” toteaa Sivina Oy:n toimitusjohtaja Pasi Pietilä. Hoivanetin kotipalvelut toimivat valtakunnallisesti, ja yhtiön toiminta sulautuu hyvin Sivinan toimipisteverkostoon. Hoivanet on vahva lapsiperheiden kotipalvelussa, yrityksille tarjottavassa sairaan lapsen hoitopalvelussa sekä yksityisessä lastenhoidossa. Sivina näkee arvokkaana erityisesti yhtiön johdon ja henkilökunnan kokemuksen, osaamisen ja sitoutumisen palvelun laatuun. Erinomainen asiakastyytyväisyys (NPS-luku vaihdellut vuosina 2018 … 2021 välillä 94 … 98) kertoo työntekijöiden osaamisesta ja sitoutumisesta työhön.

“Olemme iloisia voidessamme jatkaa Sivinan kehittämistä yhdessä Hoivanetin ammattitaitoisen henkilöstön kanssa. Ja luvassa on jatkossakin sekä orgaanista kasvua että uusia yritysostoja”, toteaa Sivinan toimitusjohtaja Pietilä.

”Odotamme innolla, että pääsemme palvelemaan Sivinan kunta-asiakkaita. Sivinan ja Hoivanetin osaaminen ja palvelut täydentävät toisiaan erinomaisesti ja pitkäaikainen tavoitteemme maanlaajuisesta palveluverkostosta toteutuu”, toteaa Hoivanet Oy:n toimitusjohtaja Minna Isotalus.

Lisätietoa

Pasi Pietilä, toimitusjohtaja, Sivina Oy, 0500-620672, pasi.pietila@sivina.fi

Minna Isotalus, toimitusjohtaja, Hoivanet Oy, 050-5276792, minna.isotalus@hoivanet.fi

Lisää >
24.06.2021

Venealalla vahvan kasvun tehnyt Navix saa Saaresta uuden enemmistöomistajan- katse kohti kansainvälisiä markkinoita

Saari Partners sijoittaa veneteollisuuden muotoilu- ja valmistuskumppaniin Navix Oy:öön ja siirtyy yrityksen enemmistöomistajaksi- yhdessä katseet kohti kansainvälisiä markkinoita.

Navix Oy on yksi Euroopan johtavia veneteollisuuden sähkö- ja muoviosien sekä niiden kokoonpanoja suunnitteleva ja valmistava strateginen palvelukumppani. Yhtiön liikevaihto vuonna 2020 oli 11,1 miljoonaa, ja kuluvalle vuodelle ennustetaan yli 40%:n kasvua.

”Veneet ovat aina olleet lähellä sydäntäni, ja on mahtavaa päästä kokeneen Navixin tiimin kanssa kehittämään sekä yritystä että alaa eteenpäin”, hehkuttaa Mikael Lönnroth Saari Partnersista. ”Navixissa on onnistuneesti yhdistetty erinomainen muotoiluosaaminen ja sähkösuunnittelu kyvykkääseen teolliseen valmistukseen, ja siten luotu kokonaisuus, jossa loppuasiakkaille saadaan paitsi esteettisesti kauniita, niin myös funktionaalisesti hyvin pohdittuja ja kestävällä tavalla laadukkaita komponentteja”, hän jatkaa.

Yrityksen nykyisistä omistajista toimitusjohtaja Peter Engblom, tuotantojohtaja Ami Aalto ja moutoilujohtaja Jaakko Serola jatkavat merkittävinä vähemmistöosakkaina.

”Navixin seuraavat kasvuaskeleet vievät yhä vahvemmin Euroopan markkinoille, mutta myös kohti palvelutarjonnan leventämistä ja uusia ratkaisuja sekä vene-elektroniikkaan että veneiden sähköistämiseen liittyen”, kertoo Peter Engblom. ”Alalla on selvästi näkyvissä saamaa kehitystä mitä jo aiemmin on nähty autoteollisuudessa. Modernit venevalmistajat ovat yhä kiinnostuneempia hyödyntämään Navixin palvelumallia, jolla parannetaan sekä tehokkuutta että laatua”, hän jatkaa.

”Venealalla on tällä hetkellä selvää koronapandemiasta johtuvaa nostetta, mutta näemme taustalla myös pidempiaikaista ja kestävämpää kasvua tukevia trendejä, esimerkiksi teknologian saralla”, Lönnroth lisää. ”Uskon, että tehdyn yritysjärjestelyn myötä meillä on nyt erittäin hyvät lähtökohdat tämän kasvun toteuttamiseksi”, hän summaa.

Lisätietoja:

Peter Engblom, Navix Oy, p. 0405878009

Mikael Lönnroth, Saari Partners, p. 0451200011

Lisää >