06.09.2019

Plantui tuo tuoreet superfoodit jokaiseen kotiin

Plantui Oy lehdistötiedote 6.9.2019

 

Suomalainen design- ja foodtech-yhtiö Plantui lanseeraa uusia tuotteita vastatakseen globaaliin terveys- ja superfood-ilmiöön. Tuotelanseeraukset vahvistavat Plantuin asemaa johtavana älypuutarhavalmistajana ja -kehittäjänä.

Suomalainen sisäpuutarhojen edelläkävijä Plantui kehitti uuden ja innovatiivisen tuoteperheen, joka vastaa globaaliin terveyden ja kaupungistumisen megatrendiin. Uudet Plantui MICROGREENS
-tuotteet on suunnattu erityisesti terveellisistä elämäntavoista ja superfoodeista kiinnostuneille.

– Tuomme ilolla superfoodit lähemmäs kuluttajia. Plantui MICROGREENS on hieno lisä tuotevalikoimaamme ja terveellistä elämäntapaa noudattavien arkeen, Plantuin toimitusjohtaja Piia Maaranen sanoo.

Herkulliset ja ravintoainepitoisuuksiltaan korkeat microgreensit ovat oiva lisä terveelliseen ruokavalioon ja elämäntapaan. Tutkimusten mukaan microgreensit sisältävät jopa 40 kertaa enemmän tärkeitä ravinteita täysikasvuisiin kasviksiin verrattuna.

– Kaikissa MICROGREENS-kasveissamme on korkeammat pitoisuudet vitamiineja, antioksidantteja ja mineraaleja verrattuna samojen kasvien täysikasvuisiin versioihin. Microgreensit ovat ainutlaatuisia superfoodeja paitsi korkeiden ravinnepitoisuuksien myös nopean kasvunsa vuoksi: kasvu siemenestä satoon kestää vain 7–14 päivää, Plantuin bioteknikko Iiris Kuusisto kertoo.

Uudet tuotteet lanseerataan Berliinissä 6.–11.9.2019 järjestettävillä IFA-messuilla. Lanseerausvaiheessa julkistettavat tuotteet ovat kaikenkattava Plantui Smart MICROGREENS
-paketti, MICROGREENS Tray -lisäosa Plantui 6 -älypuutarhan jo omistaville sekä viisi terveellistä ja herkullista kasvia.

 

 Kasvun iloa Muumi-puutarhoilla

Plantui lanseeraa IFA-messuilla myös uudelleensuunnitellun Moomin Garden -älypuutarhan. Yhteistyössä Moomin Charactersin kanssa suunniteltu Moomin Garden on opettavainen lapsille ja perheille suunnattu älypuutarha.

– Haluamme tarjota opettavaisia kokemuksia ja kasvun iloa kaikenikäisille viherpeukaloille. Moomin Garden on hieno tapa johdatella lapset kasvien maailmaan ja syömään terveellisesti, Maaranen kertoo.

Uusissa Moomin Garden -puutarhoissa yhdistyvät kaikki Plantui 3e Smart Gardenin älykkäät ominaisuudet ja kaunis Muumi-design. Moomin Garden -paketti sisältää kolme kasvikapselipakkausta sekä Muumi-satukirjan, jonka sivuilla seikkailevat Pikku Myy ja muut Muumilaakson asukkaat.

 

Lisätiedot:

Piia Maaranen, toimitusjohtaja, Plantui Oy

+358 40 515 1321
piia@plantui.com

Plantui on suomalainen, vesiviljelymenetelmään keskittynyt älypuutarhoja kehittävä ja valmistava yhtiö. Tuotteidemme avulla jokainen voi kasvattaa tuoreita, maukkaita, puhtaita ja terveellisiä salaatteja ja yrttejä vaivatta, missä ja milloin tahansa – viherpeukaloa ei tarvita. Kaikki tuotteemme suunnitellaan ja osittain valmistetaan Suomessa.

Microgreens video löytyy Plantuin verkkosivuilta www.plantui.com

Lisää >
26.08.2019

Aboa Advest The Shift Business Festival tapahtumassa 29-30.8.

The SHIFT Business Festivaliin on tulossa ennätysmäärä kävijöitä ensi viikon torstaina ja perjantaina: paikkakin on mahtava eli Ruissalon telakka. Jenny ja Ville edustavat tapahtumassa Aboa Advestin partnereita; Timo on mukana Investor Pit paneelissa torstaina 29.8. klo 19.

Torstaina isännöimme myös pyöreän pöydän keskustelun englanniksi: On Thursday 29th August at 5 pm we are organising the roundtable for Nordic collaboration in Tech industries, initiated by Markus Blomquist and Anna-Karin Tötterman, the co-founders of Nordic Enterprise Network. Timo will be moderating the roundtable discussion with exciting participants from different fields of business and with different perspectives on collaboration:

• Piia Maaranen, CEO, Avanto Ventures (collaboration between startups and big companies)
• Johan Slotte, Deputy CEO, Teleste (Smart, Safe and Smooth cities in Finland and internationally)
• Mika Paananen, Chief Customer Officer, Veritas Pension Insurance Company (collaboration for wellbeing at work)
• Mikael Lönnroth, Founding Partner, Saari Parners (digital business models for SME’s)
• Pekka Siivonen-Uotila, Partner, Nordic FoodTech VC (the need for new food and FoodTech)
• Toni Perämäki, COO, Valohai (ai infrastructure and collaboration in Tech industries in an international perspective)
• Timo Ketonen, Entpreneur and angel investor as moderator (entrepreneurship and impact investing in startups and growth companies)

Welcome to join us at The Shift  

Lisää >
01.07.2019

Oceanvolt keräsi 2M€ joukkorahoituskampanjassa

Aboa Advest osallistui Invesdorin järjestämään joukkorahoitukseen. Alla Oceanvoltin kiitokset joukkorahoitukseen osallistuneille uusille osakkaille. Timo Ketonen on jo entuudestaan Oceanvoltin osakas ja uudessa purjeveneessä on Oceanvoltin sähköinen propulsio (ServoProp Sail Drive). S/y Iurima Ultima on nähtävissä Helsingin uivilla venemessuilla ja The Shift Business Festivaalissa Ruissalon telakalla elokuussa.

 

The Oceanvolt crowdfunding campaign on Invesdor’s site closed on 27th June 6 hours before the deadline when the maximum 2 million € was reached. We are overwhelmed about the fantastic interest in investing in Oceanvolt from people and organisations from 37 counties. To our more than 500 new shareholders we say welcome and thank you for believing in Oceanvolt!

 

 

 

Lisää >