Greenstep kan hjälpa ditt företag växa med finansiell klarhet

Aboa Advest rekommenderar Greensteps CFO- och ekonomitjänster till uppstarts- och tillväxtföretag. Vi hjälper även till med finansieringstjänster genom vårt nätverk.

Ekonomitjänster

Bokföring

Lönehantering

CFO-tjänster

Interim Controller/CFO

Deltids Controller/CFO

CFO-tjänster

Fondtjänster

Konsultering

Finansieringstjänster

Affärsutveckling

HR-tjänster

Software

Netvisor

NetSuite

Greensteps kontorta gärna kontakt!

Mera >

Å – kommunikationspartner på svenska

Å är en kommunikationsbyrå som hjälper företag och organisationer att kommunicera bättre och effektivare på finska och svenska. Vi levererar relevant innehåll och starka varumärkesupplevelser i alla kanaler.

Mer information får du av Sanna-Maria Sarelius och via Ås webbsajt

 

Mera >

Din digitala marknadsföringspartner

Nitro är en partner till Aboa Advest och svarar för det tekniska förverkligandet av vår webbplats. Innehållet skapar Aboa Advest.

Vi är Nitro. Vi erbjuder våra kunder ett omfattande sortiment av tjänster i marknadsföringskommunikation: Digitala lösningar och nättjänster, brand-identitet och design, strategisk planering samt film- och ljudproduktioner.

Kreativitet, förståelse och effektivitet är nyckelfaktorer i vår verksamhet. Kreativiteten är inspirationen bakom idéerna. Den hjälper oss hitta nya lösningar och synsätt. Den tänder så väl kunderna som kundernas kunder. Enbart kreativitet räcker dock inte till, utan det behövs också förståelse. Förståelse om målgrupper och kundupplevelsen, marknaden och teknologier. Vi måste kunna tilltala rätta människor vid rätt tidpunkt och på rätt sätt – dvs. berätta historier, framkalla tankar och känslor samt skapa aktivitet som leder till mätbara resultat som är till nytta för våra kunder.

För oss är det kristallklart att människorna är vår mest värdefulla resurs. Vårt kunnande bygger på experternas yrkeskunskap och personernas samarbete. Nitro betjänar dig med två team: ett i Åbo och ett i Helsingfors. Dessutom med filmproduktionsföretaget Nitro Film. Sammanlagt är vi över 40 proffs du kan lita på.

Bekanta dig med oss på nitro.fi. Du kommer säkert att gilla oss.

Mera >