Tiimi

Catarina Ketonen

Partner

Tel: +358 50 5464314
E-mail: catarina.ketonen@aboa-advest.fi

Olen arkkitehtuurin maisteriopiskelija Aalto Yliopistossa. Valmistuin arkkitehtuurin kandidaatiksi The Royal Danish Academy of Fine Arts:ista Tanskassa. Opintojeni aikana olen erityisesti ollut kiinnostunut arkkitehtuurin sosiaalisesta ulottuvuudesta, rakennusperintömme kanssa työskentelemisestä sekä kestävästä kehityksestä.

Asuttuani useamman vuoden ulkomailla, Isossa-Britanniassa, Argentiinassa ja Tanskassa, viihdyn kansainvälisissä ja monitieteellisissä työympäristöissä, joissa erilaiset perspektiivit ja ratkaisut ovat keskustelun kohteena. Uskon, että työskennellessä on tärkeää säilyttää uteliaisuus ja perusteellisesti tutkia mihin se voi johtaa. Pääasiallinen työkokemukseni koostuu seuraavista yhtiöistä; digitaalinen markkinointitoimisto Nitro Group Oy, startup Plantui Oy ja arkkitehtitoimisto Haroma & Partners Oy.

Vapaa-ajallani harrastan tanssia ja yogaa.


Mikael Ketonen

Partner, Hallituksen puheenjohtaja

Tel: +358 50 3031498
E-mail: mikael.ketonen@aboa-advest.fi

Olen kolmannen vuoden opiskelija ruotsinkielisessä kauppakorkeakoulussa Helsingissä. Kevään 2019 olen opiskelijavaihdossa Hong Kongissa. Intohimoihini kuuluu muun muuassa yrittäjyys ja markkinointi. Lisäksi olen jäsen Hanken Entrepreneurship Societyn partners-tiimissä. Päätehtävämme Hanken ES:ssä on motivoida nuoria opiskelijoita olemaan innovatiivisia ja kehittämään omia ideoitaan. Tapahtumissamme opiskelijat saavat mahdollisuuden tavata ja tehdä yhteistyötä samanhenkisten ihmisten kanssa. Tällä hetkellä pyrimme saamaan eri tyyppisiä sijoittajia tekemään yhteistyötä kanssamme.

Vapaa-ajallani urheilen paljon, pidän etenkin jalkapallosta. Nautin myös matkustamisesta, musiikista ja elokuvien katselusta.


Jenny Eromäki

Partner, Hallituksen varapj.

Tel: +358 50 3230210
E-mail: jenny.eromaki@aboa-advest.fi

Olen koulutukseltani kauppatieteiden maisteri. Vastaan digitaalisesti painettujen kirjatuotteiden myynnistä ja kehittämisestä TS-Yhtymään kuuluvassa Hansaprint Oy:ssä. Asiakkainani ovat kotimaiset ja ulkomaiset kustantajat ja teollisuusyritykset. Painoala itsessään on läpikäynyt massiivista murrosta; olen kuitenkin onnistunut pitämään yksikköni myynnin nousevana.

Aloitin Aboa Advest Oy:n osakkaana vuonna 2016. Arvioin yrityksen sijoituksia erityisesti B2B-myynnin näkökulmasta. Pystyn työskentelemään suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja saksaksi.

Vapaa-ajallani pidän ruoanlaitosta perheen ja ystävien kanssa. Vietän paljon aikaani tyttäreni kanssa, joka syntyi kesäkuussa 2016.


Ville Eromäki

Partner

Tel: +358 50 4115970
E-mail: ville.eromaki@aboa-advest.fi

Olen kauppatieteiden maisteri Handelshögskolan vid Åbo Akademista. Sijoittaminen ja talous ovat suuria intohimon kohteitani. Seuraan pörssikursseja ja uutisia päivittäin, sekä sijoittelen säännöllisesti erilaisiin arvopapereihin. Opintojeni ohella olen työskennellyt Nordea Pankissa vuodesta 2011 lähtien ja tällä hetkellä toimin asiantuntijana Nordea Private Bankingin yksikössä, joka on erikoistunut hoitamaan yksityis- ja yritysasiakkaiden sijoitusvaralllisuutta. Olen kunnianhimoinen, positiivinen ja sosiaalisesti lahjakas ekonomi, jolla on erinomainen tietotaito rahoitusmarkkinoista, eri sijoitusintstrumenteista ja sijoitusverotuksesta. Pidän haasteista ja uuden oppimisesta.

Vapaa-aikanani nautin hyvästä ruoasta ja tunnelmasta perheen ja ystävien seurassa. Nautin myös kaikentyyppisestä urheilusta ja kulttuurista. Olen lisäksi intohimoinen viinien keräilijä, etenkin samppanjoiden.


Timo Ketonen

Toimitusjohtaja, perustajaosakas

Tel: +358 400 831 205
E-mail: timo.ketonen@aboa-advest.fi

Olen yrittäjä ja enkelisijoittaja. Minulla on laaja työkokemus rahoitusalalla, mediassa, markkinoinnissa ja palvelumuotoilussa. Perustin Aboa Advestin tammikuussa 2015. Toimin myös usean yrityksen ja säätiön hallituksessa.

Intohimonani on auttaa start-upeja ja muita kasvuyrityksiä menestymään. Olen sijoittanut useaan suomalaiseen startup-yritykseen. Kasvuyrityksissä keskeisinä menestystekijöinä on näkemykseni mukaan poikkitieteellinen ydintiimi jolla on toimiva henkilökemia; oivan liikeidean kehittäminen toimivaksi tuotteeksi ja palveluksi; liiketoimintamalli ja fokusoitu Go2Market-strategia. Palveluihini kuuluvat neuvonanto ja henkilökohtainen valmennus, sekä rahoitusratkaisut kasvuun yhdessä kumppaniemme kanssa.

Olen suorittanut KTM tutkinnon Åbo Akademin Hankenilla 1988, sekä jatko-opintoja 2011-2013. Olen edelleen tohtoriopiskelija Åbo Akademissa tavoitteena tehdä tutkimusta yrittäjyydestä ja tiimien vaikutuksesta startup-yrityksen menestykseen.

Pidän aasialaisesta ruoasta, tuoreista yrteistä, purjehduksesta, ulkoilusta luonnossa ja valokuvauksesta. Kuuntelen myös paljon musiikkia ja nautin liikunnasta. Minua kiinnostaa erilaiset kulttuurit ja kielet, panostan matkailuun kiehtoviin luontokohteisiin ja suurkaupunkeihin. Mielenpainuvimmat muistot ovat Iguassun putousmaisema Argentiinan ja Brasilian rajamailla, vaellus Lofooteilla Norjassa ja purjehdusseikkailu Huippuvuorilla (80N). Suurkaupungeista suosikkini ovat New York, Singapore, Tokio ja Lontoo, jossa asuin vuosina 1990-1993.