Hoivanet Kids Park avautuu Stockmannilla

10.08.2017

Hoivanet tiedote

Helsingin tavaratalon lastenosastolla aloittaa 2.9.2017 toimintansa uusi, 1-6-vuotiaille lapsille tarkoitettu lapsiparkki. Lapsiparkin palveluista vastaa lapsiperheiden palvelutalo Hoivanet.

”Toimintamme tavoitteena on tehdä perheiden arjesta helpompaa. Uskomme että varausperiaatteella toimiva lapsiparkkimme on tervetullut varahoitomahdollisuus perheille. Lapsille parkkihetkemme ovat ohjattuja toiminnallisia tuokioita, joiden kohokohtana ovat hoitajien vetämät vuorovaikutteiset lukuhetket toiminnallisen satuseinän äärellä ”, kertoo Hoivanetin toimitusjohtaja Minna Isotalus.

Lapsiparkki on avoinna arkisin klo 15.30-20.00 sekä viikonloppuisin tavaratalon aukioloaikojen mukaisesti. Stockmannin kanta-asiakkaille on tarjolla kanta-asiakasetuna yksi ilmainen 1,5 tunnin hoitoaika per päivä, muutoin palvelu on maksullinen (12€/1,5h). Puolentoista tunnin hoitoaika varataan etukäteen 1.9. avautuvasta varausjärjestelmästä, joka löytyy osoitteesta www.hoivanet.fi/kidspark. Lisätietoja lapsiparkin palveluista ja hoitoaikojen varaamisesta julkaistaan stockmann.comissa ennen Hoivanet Kids Parkin avaamista.

Lapsiparkki on osa Stockmannin uudistunutta lasten maailmaa. Syyskuussa kuudennen kerroksen lastenosastolle avataan myös lastentarvikeliike A-T Lastenturva. Myös Stockmannin lastenvaateosastolle ja Hamleys-lelukauppaan on tulossa uutta syksyn aikana.