Vino Nostrum öppnar en Vinoteca i Paris

28.11.2016

Vi är stolta över att meddela att vi kommer att vår invigningsfest för vår nya Vinoteca i Paris den 3 december börjar kl 17:00 på adressen 28 Rue Saint-Ambroise, 75011, Paris.

Vi kommer att erbjuda en vinprovning med viner från fyra av våra vinleverantörer. Du kommer att ha möjlighet att träffa dem och fråga dem om viner som de producerar. Vi tror att ursprunget av vinerna är mycket viktigt och det ger dig en helt annorlunda erfarenhet på provsmakningen.

Njut av dessa underverk med de odlarna av de finaste artesanvinerna från Italien. Vi har en överraskning (eller kanske två ..) bara för dig!

Invigningsfesten arrangeras tillsammans med den största italienska vinmässan, Vini di Vignaioli, som är för första gången någonsin arrangeras utanför Italien nämligen i Paris 3-5,12. 10 av våra producenter kommer att vara närvarande!

Mer information om evenemanget nedan:

vinidivignaiolifr

 

 

 

 

 

 

 

För dem som inte kan nå Paris men vill prova vinerna erbjuder vi 20% rabatt på Paris Vinoteca Tasting Pack. Rabattkoden är ”ParisVinoteca20”. I denna förpackning hittar du viner som kommer att presenteras på premiären.

För mer information kontakta:

Thomas Pahlberg
VD och grundare
VinoNostrum Ltd.
Folkhop. +33 6 14 47 60 96
Tel. +372 637 6123
thomas@vinonostrum.com
www.vinonostrum.com