Vino Nostrum – laadukkaimmat pientilaviinit kotiovellesi

13.06.2015

Vino Nostrum tähtää maailman johtavaksi artesaaniviinien markkinapaikaksi. Tarjoamme korkealuokkaisia viinejä laatutietoisille kuluttajille sekä alan ammattilaisille. Esittelemme viinejä, jotka ovat kasvuympäristönsä eli oman terroirinsa parhaimpia. Palvelumme keskittyy viineihin, viinintuottajien tarinoihin ja ostamisen helppouteen. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että tarjolla on ainoastaan tasokkaita artesaaniviinejä.

Missiomme on työskennellä viinitilojen kanssa, jotka eivät ole luopuneet unelmistaan. Tuottajamme seuraavat vakaumustaan, eivätkä tee poikkeuksia tuottaessaan parhainta laatua. Jokainen viljelyvuosi on erilainen ja Vino Nostrumin viiniportfoliota päivitetään vuosittain. Kaikki Vino Nostrumin tuottajat ovat äärimmäisen ammattitaitoisia: he luottavat luontoon ja uskovat luonnolliseen viininvalmistukseen. Viinien valmistuksessa ei käytetä lainkaan kemikaaleja pyöristämään viinien makua keinotekoisesti. Paras lopputulos syntyy tuottajien tietopohjan ja käsityön yhdistelmästä.

Valikoimamme ei pohjaudu viinioppaiden tai muiden ulkopuolisten tahojen antamille pisteille. Tutustumme tarkasti viineihin ja niitä valmistaviin pientiloihin. Vierailemme jokaisen luona: kävelemme tarhoilla viiniköynnösten läpi ja maistamme viinejä viinikellareissa. Emme kaada lasiin ainoastaan pullotettuja viinejä, vaan testaamme myös uusia vuosikertoja suoraan tynnyreistä. Luomme vahvan siteen tuottajien kanssa: ihailemme heidän intohimoa viinintuottamista kohtaan. Vastaanotamme tuottajilta kiitoksia tavastamme esitellä ja myydä heidän parhaimpia viinejään verkossa.
Tuoreimman sijoituskierroksen avulla kasvatamme liiketoimintaamme uusille EU:n markkinoille. Lanseeraamme paikallisia versioita palvelustamme Saksaan, Italiaan ja Ruotsiin maiden omilla äidinkielillä. Tutkimme uusia kasvumahdollisuuksia EU:n ulkopuolelta ja sijoitamme operaatioiden kehittämiseen parantaakseemme ostajien ostokokemusta. Kuluttajien kysyntään vastataan ja valikoimaa vahvistetaan pian myös ranskalaisilla ja saksalaisilla pientilaviineillä. Käy katsomassa valikoimaamme ja rekisteröidy Vino Nostrum verkkokauppaamme.

Yhteistyö

Timo on Vino Nostrumin Advisory Boardin jäsen ja hän on ollut avuksi strategiatyössä sekä Go2Market suunnitelmien laatimisessa. Timon työkokemus kasvuyrityksissä perustuen ’lean startup’ metodeihin on ratkaisevaa ja odotamme yhteistyöltä paljon jatkossa, sanoo Vino Nostrumin toimitusjohtaja ja perustajaosakas Thomas Pahlberg.