Plantui på resan mot tillväxt i Asien och Europa

17.08.2015

Plantui Smart Garden lanseras i Japan på ett evenemang i Tokio den 5 november. Plantui har ingått ett försäljnings- och distributionsavtal med DKSH Japan, ett 150-årigt handelshus i Tokio. DKSH Japan har evaluerat kategorin för miniträdgårdar för odling inomhus och har gett Plantui det bästa betyget. Lanseringen sker inför julmarknaden i Japan.

Plantui har ingått flera avtal med distributörer och webbutiker i Europa i linje med bolagets marknadsstrategi med fokus på storstäder i bl.a. Holland, Tyskland och Skandinavien. Helt nya länder för Plantui är Frankrike, Singapore, Sydkorea och Schweiz.

 

PLANTUI SMART GARDEN FAMILJEN FÅR NYA MEDLEMMAR

Nya Smart Garden plattformar visas på olika mässor runtom i Europa inkommande höst i bl.a. Amsterdam, Frankfurt, London och Stockholm. Plantui lanserar tre produkter inför julsäsongen: Den reviderade Plantui 6, en mindre Plantui 3, samt en mycket stilig Moomin Garden. Plantuis miniträdgårdar säljs tillsammans med ett brett urval av växtkapslar för att ge konsumenten bästa möjliga användarupplevelse.

Plantui Smart Garden product family

Plantui är med som utställare på Formex – den största mötesplatsen för nordisk inredningsdesign 19-22.8. samt på London Design Festival 19-27.9. (Finnish Form at Tent London 15). Kom gärna och besök oss för att smaka på våra färska, rena och hälsosamma grönväxter och örter.

 

EN LYCKAD AKTIEEMISSION MÖJLIGGÖR TILLVÄXT

Plantui avslutade sin senaste aktieemission 14.8. Både gamla aktieägare och nya privata investerare deltog i emissionen. Bolaget fick in 760K€ i färskt aktiekapital och har nu 45 aktieägare.

I år har Plantui fått nytt aktiekapital sammanlagt 1,66 miljoner euro, vilket möjliggör den internationella expansionen och utvecklingen av produktportföljen och tjänsterna på vår webbsajt Plantui.com.

Tilläggsinformation ges av:

Timo Ketonen Styrelseordförande +358 400 831 205 timo.ketonen@plantui.com Kari Vuorinen VD +358 50 1500 kari.vuorinen@plantui.com
Johanna Siltala Marknadschef +358 40 5061508 johanna.siltala@plantui.com