Plantui mukaan Muumi-perheeseen!

22.05.2015

Lehdistötiedote, Julkaisuvapaa 21.5.2015

Plantui Oy on allekirjoittanut maailmanlaajuisen sopimuksen Bulls Presstjänst AB:n kanssa, joka toimii eksklusiivisena Oy Moomin Characters Ltd:n agenttina.

Plantui tulee lanseeraamaan syksyllä 2015 oman Muumi Puutarhan ja siihen kuuluvat Muumi kasvikapselit. Markkinoille tuodaan pienempi Muumi Puutarha, johon mahtuu 3 kasvikapselia ja suurempi johon mahtuu 6 kasvikapselia. Muumi Puutarhoja varten lanseerataan myös Muumi-satukirja. Tuotteet tulevat myyntiin Plantui.com ja Moomin.com verkkokauppoihin, kaikkiin Muumikauppoihin sekä valittuihin vähittäiskauppoihin.

Muumi on erittäin tunnettu tavaramerkki ja lisensioituja Muumi-tuotteita myydään maailmanlaajuisesti noin 700 miljoonan euron arvosta vuodessa.

“Pidämme tätä uutta tuotetta erittäin mielenkiintoisena ja se sopii mainiosti myös Muumien arvomaailmaan. Olemme iloisia tästä co-branding mahdollisuudesta ” kertoo Bullsin lisensiointiliiketoiminnasta vastaava johtaja Gustav Melin.

“Olemme erittäin ylpeitä päästessämme osaksi Muumi-perhettä. Tämä edistää Plantuin tunnettuutta maailmanlaajuisesti ja auttaa meitä saavuttamaan erityisesti lapsia ja heidän perheitään. Koko konseptin ideana on tutustuttaa lapset kasvun ihmeeseen. Yhteistyö on alkanut vauhdikkaasti ja tulevaisuus vaikuttaa hienolta.” iloitsee Timo Ketonen, Plantui Oy:n hallituksen puheenjohtaja.

 

”Minun täytyy rauhoittua hiukan, muuten räjähdän onnesta.”

Niiskuneiti, Vaarallinen juhannus 1957

 

Lisätietoja:

Timo Ketonen | Plantui
CBO
Mobile +358 400 831 205
timo.ketonen@plantui.com

Gustav Melin | Bulls Licensing
International Licensing Director
Mobile +46 733 64 29 29
gustav@bulls.se

Roleff Kråkström | Moomin Characters
CEO
Mobile +358 400 549292
roleff.krakstrom@moomin.fi

Plantui on design ja foodtech yritys, joka on erikoistunut kasvatusprosessiin ja viljelyyn sisätiloissa.

www.plantui.com – Köydenpunojankatu 14 20100 Turku, Finland