Plantui kasvupolulla Aasiassa ja Euroopassa

17.08.2015

Plantui Smart Garden lanseerataan Tokiossa 5.11.2015. Plantui on solminut markkinointi- ja jakelusopimuksen 150-vuotiaan kauppahuone DKSH Japanin kanssa, joka arvioi suomalaisen Plantuin maailman parhaaksi sisäpuutarhaksi. Plantui 6 Smart Garden ja uusi Moomin Garden lanseerataan Japanin joulumarkkinoille.

Plantuin Go2Market strategian mukaisesti uusia jakelusopimuksia on Skandinavian, Hollannin ja Saksan lisäksi solmittu tuoreeltaan myös Singaporeen, Etelä-Koreaan, Ranskaan ja Sveitsiin.

 

PLANTUIN UUSI TUOTEPERHE ESILLÄ EUROOPASSA

Plantui Smart Garden on esillä elo-syyskuussa Euroopan B2B-messuilla Amsterdamissa, Frankfurtissa, Lontoossa ja Tukholmassa. Esittelemme joulumarkkinoille tulevat Plantui Smart Garden tuoteperheen uudet perheenjäsenet: Esillä on uudistettu Plantui 6, pienempi Plantui 3, sekä tyylikäs Plantui Moomin Garden. Plantuin älypuutarhoja täydentävät kattavat kasvikapselivalikoimat.

Plantui Smart Garden product family

Plantui osallistuu Formex design messuille Tukholmassa 19-22.8. ja London Design Festivaliin 19-27.9. (Finnish Form at Tent London 15). Tervetuloa tapaamaan edustajamme ja kokemaan miten hyvältä maistuvat Plantui Smart Gardenissa kasvavat puhtaat ja terveelliset yrtit.

 

ONNISTUNUT OSAKEANTI MAHDOLLISTAA KASVUN

Plantui Oy sai kesällä järjestämänsä osakeannin päätökseen 14.8. Vanhoille osakkaille ja uusille yksityissijoittajille sekä henkilöstölle suunnattu anti tuotti yhteensä 760K€ uutta osakepääomaa. Yhtiö sai annin myötä 15 uutta osakasta ja osakkaiden lukumäärä on nyt 45. Plantui Oy on tänä vuonna kerännyt yhteensä 1,66 miljoonaa euroa uutta pääomaa vauhdittamaan kansainvälistä kasvua.

Osakeannilla hankittavien varojen pääkäyttötarkoitus on yhtiön kansainvälistymisen rahoittaminen (uudet markkina-alueet Aasiassa ja EU-alueella, myynti, markkinointi ja lisensointi). Tämän lisäksi varoja tullaan käyttämään tuoteportfolion laajentamiseen ml. Moomin Garden- tuoteperhe sekä asiakaskokemuksen parantamiseen kehittämällä Plantui.com-sivuston kasvitietopalvelua ja verkkokauppaa.

Lisätietoja antavat:

Timo Ketonen Hallituksen puheenjohtaja +358 400 831 205 timo.ketonen@plantui.com

Kari Vuorinen Toimitusjohtaja +358 50 1500 kari.vuorinen@plantui.com

Johanna Siltala Kaupallinen johtaja +358 40 5061508 johanna.siltala@plantui.com