Oceanvolt – sähköinen ratkaisu purjeveneiden moottorimarkkinoille

17.06.2016

Kuvittele purjehtivasi kauniina päivänä tietäinen, että vaikka tuuli tyyntyisi ja joutuisit käynnistämään moottorin, rauha ja hiljaisuus eivät katoa minnekään. Jokainen purjehtimiseen käytetty minuutti lataa akustoa, mahdollistaen sen että voit palata myöhemmin takaisin satamaan hiljaisuudessa.

Arcona 380_Oceanvolt

Oceanvoltin sähkömoottorijärjestelmiä tarjotaan vakiona yli 90 katamaraani- ja purjevenemallissa, joita valmistaa 45 yritystä ympäri maailman. Tähän listaan kuuluu tunnettuja venevalmistajia kuten Elan, McConaghy Boats, J/Boats, Dufour Yachts, Schionning Designs, Voyage Yachts ja Alerion Yachts.

Oceanvoltin järjestelmät ovat erittäin luotettavia, hiljaisia, huoltovapaita ja ne tuottavat sähköä purjehdittaessa, jopa taittolapapotkureilla. Järjestelmien akuston voi ladata moottorin omalla hydro generaatio toiminnolla, aurinkovoimalla, maasähköllä tai DC generaattorilla.

Moottorit on suunniteltu niin, että ne voidaan asentaa suoraan yleisiin Yanmarin ja Volvon moottoripeteihin. Vetolaitemallien (45 hv asti) lisäksi Oceanvolt tarjoaa myös akselimallisia sähkömoottoreita (25 hv saakka). Koska järjestelmät ovat 48 volttisia, ne ovat turvallisia merikäytössä ja ne voi asentaa ilman erillistä sertifikaattia.

Oceanvolt on tuorein startup-sijoitukseni. Innovatiivinen tuote- ja palvelukonsepti omaa merkittävän markkinapotentiaalin maailman vesillä. Oceanvoltin vahva tiimi on luotsaamassa yritystä kohti menestystä.

Lisätiedot: Oceanvolt.com

OCEANVOLT SEA® SYSTEM

The SEA in Oceanvolt SEA® stands for Silent Electric Autonomy. Oceanvolt SEA® is a complete electric motor system for monohulls and multihulls between 20-60 ft. It is a complete system with everything you need to become energy autonomous. Oceanvolt SEA® creates energy while sailing, average 2 kW @ 8-17 knots, so you can enjoy the picture-perfect silent sailing experience by day and a good night sleep by night.

Oceanvolt_drive Oceanvolt_monohull_sea_assembly_2 OV_logotype_positive