M2Talent Piilaakson Black Box Connect-ohjelmaan

16.08.2015

Mobiilipalvelu MAZHR®:in kehittänyt M2Talent Oy valittu Piilaakson start up –ohjelmaan

Suomalaisen start up yrityksen M2Talent Oy:n kehittämä mobiili työnhakupalvelu MAZHR® tähtää globaalimarkkinoille ja on valittu Piilaakson merkittävään Black Box Connect -ohjelmaan. Ohjelma auttaa globaaleille markkinoille pyrkiviä lupaavia start up yrityksiä luomaan kontakteja Silicon Valleyn yhteisöön, sijoittajiin ja tarjoaa ammatillista tukea kansainvälistymiseen. Ohjelmaan on viimeisen 10 vuoden aikana valittu 300 globaaliin markkinaan pyrkivää yritystä ja sen merkittävä yhteistyökumppani on Google Ventures.

”Tämä on meille hieno mahdollisuus siirtyä seuraavaan kasvuvaiheeseen Mazhr-palvelumme kehittämisessä ja kansainvälistämisessä. Ohjelma tarjoaa meille mahdollisuuden päästä Piilaakson ytimeen ja yhteisöön sekä saada Black Box Connect ohjelman ja verkoston kautta monipuolista ammatillista apua globaalin palvelun luomisessa ja potentiaalisten sijoittajien tapaamiseen”, toteaa M2Talent Oy:n perustajaosakas, hallituksen puheenjohtaja Mikko Armila.

MAZHR® –palvelun johtavana ajatuksena on kehittää, helppokäyttöinen mobiilipalvelu, ensisijaisesti työnhakijoille, ”työnhaun Tinder”. Palvelu hyödyntää sosiaalista mediaa ja sitä kehitetään analytiikan avulla yhdessä käyttäjien kanssa.

Palvelun perustajat, Mikko Armila, Jane Moilanen ja Janne Vainio ovat erittäin kokeneita mobiili- ja digipalvelujen ammattilaisia, joilla on vankkaa näyttöä uusien liiketoimintojen kehittämisestä, kaupallistamisesta ja markkinoinnista.

M2Talent Oy on vuonna 2012 perustettu suomalainen yritys, joka kehittää palveluja yksilöiden vahvuuksien tunnistamiseen ja niiden hyödyntämiseen yrityksissä entistä nopeammin ja kustannustehokkaammin. MAZHR® on M2Talent Oy:n uusi, globaaleille markkinoille tähtäävä sosiaalisen median työnhakupalvelu.

Lisätietoja antaa:

Jane Moilanen, +358405034009 , Founding Partner M2Talent Oy