M2Talent invald i Black Box Connect programmet i Silicon Valley

16.08.2015

M2Talent Oy som utvecklat mobilservicen MAZHR® har blivit vald till Silicon Valleys start up program

M2Talent Oy är ett finländskt start up företag som har utvecklat den mobila arbetssökningsservicen MAZHR® som siktar på globala marknader och nu har de blivit valda till det betydelsefulla Black Box Connect programmet i Silicon Valley. Programmet hjälper lovande start up företag som strävar efter globala marknader i att skapa kontakter till Silicon Valley samfundet och till investerare samt erbjuder yrkesmässigt stöd i globaliseringen. Under de senaste 10 åren har de valt 300 företag som strävar efter globala marknader till programmet och Google Ventures är deras betydelsefulla samarbetspartner.

Detta innebär för oss en fin möjlighet att nå följande uppväxt fas i utvecklandet och internationaliseringen av vår Mazhr service. Enligt Mikko Armila, founding partner och styrelseordförande för M2Talent Oy, erbjuder programmet en möjlighet att komma in i centrum av Silicon Valley och samfundet samt att via Black Box Connect programmet och via deras nätverk få mångsidig professionell hjälp med att skapa en global service och att möta potentiella investerare.

Den centrala tanken med MAZHR®- servicen är att utveckla en lätt användbar mobilservice närmast för arbetssökanden, ”arbetssökandens Tinder”. Servicen utnyttjar den sociala median och den utvecklas med hjälp av analytik i samarbete med användare.

De som grundat servicen, Mikko Armila, Jane Moilanen och Janne Vainio är alla mycket erfarna yrkesmänniskor inom mobil- och digital branschen och alla har rejält med bevis på att kunna utveckla ny affärsverksamhet, kommersialisering samt marknadsföring.

M2Talent Oy är ett finländskt företag grundat år 2012, som utvecklar tjänster i att identifiera individers styrkor och i att sedan utnyttja dem i företag allt snabbare och allt mer kostnadseffektivt. MAZHR® är M2Talent Oy:s nya arbetssökningsservice i den sociala median som siktar på den globala marknaden.

 

Tilläggsinformation ges av:

Jane Moilanen, +358405034009, Founding Partner M2Talent Oy