Haikara: One Watch – Many Faces

08.11.2016

Seuraavassa tuoreimman sijoituskohteemme esittely. Haikara on kymmenes startup sijoitukseni ja ensimmäinen Aboa Advest Oy:n lukuun. Aboa Advest toimii tässä yhteydessä neuvonantajana ja avustaa sijoittajaneuvotteluissa.


Haikara Corp Oy on suomalainen startup-yritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi globaalisti huippuunsa suunniteltuja kosketusnäytöllisiä ”digital lifestyle” kelloja, joissa yhdistyvät niin käyttäjien persoonallinen itseilmaisu kuin myös jokapäiväistä elämää vilpittömästi parantavat ominaisuudet. Yhtiö tavoittelee markkinaosuutta 1,5 miljardin euron markkinasta.

Yrityksen strategiana on tarjota tyylikkäitä, uniikkeja ja erittäin korkealaatuisia digitaalisia muotikelloja €299 – €499 hintaluokkaan. Kohderyhmänä ovat muoti- ja tyyliorientoituneet nuoret miehet ja naiset, jotka haluavat löytää uuden tavan ilmaista itseään. Yrityksille yhtiö tarjoaa ”avaimet käteen” (OEM / white label) suunnittelu- ja valmistuspalvelua tunnetuille kansainvälisille muotitaloille.

Haikara kellot erovat kilpailevista tuotteista siten, että ne ovat ohuempia ja esteettisesti kauniita. Niissä on myös älykelloja parempi akun kesto ja valmistuksessa on käytetty uudenlaisia materiaaleja. Yhtiön ajatuksena on luoda uusi tuotekategoria, jossa muoto, design ja toiminnallisuus ovat keskiössä. Kellojen on tarkoitus olla helppokäyttöisiä ja sisältää uniikkeja ominaisuuksia. Kellojen ilmettä voi vaihtaa erilaisten kauniisti suunniteltujen ja moni väristen kellotaulujen kautta. Tämän lisäksi kellojen avulla voi myös hallita omaa älypuhelinta.

image2

Haikara ”digital lifestyle” kellot positioituvat perinteisten mekaanisten kellojen ja älykellojen välimaastoon, jossa seuraavat eroavaisuudet ja myyntivaltit ovat keskeisessä roolissa:

1. Esteettinen muotoilu
Suomalaisen muotoilijan, Harri Koskisen suunnittelemia www.harrikoskinen.com

2. Helppokäyttöisyys
Intuitiivinen käyttöliittymä ja loistava käyttäjäkokemus; unohda monimutkaisuus, nauti yksinkertaisuudesta ja helppokäyttöisyydestä.

3. Helposti vaihdettavat kellotaulut
Monta eri väristä ja muotoista kellotaulua – kaikki upeassa digitaalisessa formaatissa.

4. Uusi tapa ilmaista itseään
Muuta ja vaihda kellotauluja sopimaan vaatetuksesi kanssa tai mielialasi mukaan.

5. Pitkä akun kesto
Tavoite jopa 5 – 7 päivää.

6. Edullinen hinta
€299 – €499.

image3

Lisätiedot:

Marcus Mangs
CEO & President

Haikara Corp Oy
Maakirjantie 12 B
02250 Espoo
Finland
Tel: +358 40 351 7903
Skype: mmangs
Email: marcus.mangs@haikara.co
Website: www.haikara.co