Diamond Lux Lights osallistui Fast Track Energy-kasvupopulle

14.06.2016

Näe ja tule nähdyksi

Diamond Lux Lights (DLL) kohentavat veneesi yleistä turvallisuutta parantamalla kannen kulkuvalaistusta ja samalla veneen yleisvalaistusta. DLL valaisimet ovat testatusti kestäviä, huolettomia ja tyylikkäitä. Diamond Lux Lights:ssa yhdistyvät pohjoismainen/Suomalainen design moderniin LED- ja langattomaan aurinkoenergiateknologiaan. Lisäksi mallistossa on langalliset valaisimet, joissa mahdollisuus langattomaan kaukosäätimeen.

Näe ja tule nähdyksi niin ankkurissa, laiturissa kuin merellä.

Diamond Lux Ligths web

Asenna ja unohda

Diamond Lux Lights ovat nopeasti ja helposti asennettavissa ja voit vaivatta tehdä sen itse sillä DLL valaisimet asennetaan laajalti venekäytössä oleviin 25mm pystykaiteisiin. Vältyt siten turhilta läpivienneiltä ja ruuvien reiltä. Valaisimet saavat virtansa aurinkokennoista ja myös sähköjohtojen asentamiseen ei ole tarvetta. Suomen olosuhteissa testattu kestävä ja tyylikäs rakenne yhdistettynä, aurinkokennoihin ja automaattiseen hämäräkytkimeen tekevät niistä erittäin huolettomia käyttää. Diamond Lights valaisevat veneesi kannen ja koko aluksen siluetin läpi yön ilman, että se rasittaa akkuja.

Kaikissa Diamond Lux Light SUN-malleissa on aurinkokennolla toimivat LED- valon lähteet, jotka valaisevat 360 astetta. Näiden avulla parannat turvallista kannella liikkumista ja lisäät aluksen huomioarvoa sekä näyttävyyttä ankkurissa, satamassa tai merellä navigoidessa.

Diamond Lux Lights at sea

Kuinka monta DLL valaisinta tarvitsen?

Tarpeellinen määrä DLL- valaisimia riippuu veneen koosta. Tyypillinen määrä, jota useat käyttäjät ympäri maailman ovat asentaneet esim. 30 jalan veneeseen on 4 – 8 kpl. Valaisimia on helppo lisätä jatkossa tarpeen mukaisesti. Tyypillisesti valaisin pari asennetaan aluksen keulaan ja toinen pari perään, joista astutaan veneeseen. Tämän jälkeen niitä sijoitetaan tarpeellinen ja haluttu määrä valaisemaan kantta, parantaen yleistä näkyvyyttä ja turvallista.

Diamond Lux Lights DLL

Kasvu Open: Energia-alan kasvuohjelman yritykset

Yritysten maksuttomaan kasvuohjelmaan Fast Track Energy -Kasvupolulle on valittiin 13 kasvupotentiaalisinta yritystä eri puolilta Suomea 28 hakijan joukosta. Kasvupolku järjestettiin toista kertaa osana Suomen suurinta yritysten kasvun sparrauskilpailua, Kasvu Openia.

Yritykset, jotka pääsivät jatkoon asiantuntijoiden kahden päivän intensiiviseen kasvusparraukseen ovat Lumine Lighting Solutions Oy ja Tespack Oy Helsingistä, Aurelia Turbines Oy Lappeenrannasta, Polarsol Oy Joensuusta, Opti Automation Oy Espoosta, Finrenes Oy, Tehopylväs Oy ja Valoram Oy Tampereelta, Diamond Lux Lights Turusta, Nordicsky Kajaanista ja Electroforge Järvenpäästä. Lisäksi valittiin kaksi yritystä, joka ei halua tietojaan julkisuuteen.

Yritysten liikeideat liittyvät esimerkiksi uusiutuvaa energiaa hyödyntäviin lämmitysjärjestelmiin, katuvalaistuksen sähkönkulutuksen säästöön, mobiililaitteiden lataamiseen aurinkoenergialla, huoneistojen lämpötilan optimointiin, biojätteen esikäsittelyyn, aurinkokennolla varustettujen kaidevalojen valmistukseen ja kiinteistöjen valaistuskustannuksien pienentämiseen.

Aboa Advest on toiminut Diamond Luxin sparraajana liittyen liikeidean kehittämiseen ja tiimin perustamiseen.

Lisätiedot: Tapani Hänninen, Diamond Lux Lights