Belightful perhosbaari Boost Startup- kisan voittoon

22.08.2015

Onnea Belightfulin voittajatiimille! On ollut ilo olla avuksi ūüôā

voitto

Suomen parhaaksi kiihdytysohjelmaksi rankatun Boostin vuoden 2015 Startup Journey- kisan jaettuun voittoon ylsi turkulainen Belightful.

Belightful on perhosten ruokintaan suunniteltu design-tuote, joka sopii kauniisti puutarhaan, parvekkeelle tai muihin ulkotiloihin. Belightful konseptiin kuuluu myös helppokäyttöinen täyttökapseli sekä digitaalinen perhossisältöihin painottuva yhteisö. Globaali yhteisö tarjoaa tietoa ja viihdyttävää sisältöä perhosista.

Palkittuun Boost Turku Startup Journey -kilpailuun valittiin kolmasosa hakijoista, yhteensä 9 yritystä.  Tiimit saivat kesän aikana sparrausta ja valmennusta sekä verkostoituvat merkittävien startup-vaikuttajien johdolla. Voittaja valittiin kilpailun finaalissa Turussa 20.8.2015. Ensimmäistä kertaa tuomaristo päätti jakaa päävoiton kahden idean, Belightfulin ja Identio-ohjelmiston, kesken.

РVoitto tässä kovassa kisassa avaa meille mahdollisuudet löytää nopeammin sijoittajia ja verkostoitua globaalisti, riemuitsee Belightfulin toimitusjohtaja, Miia Liesegang.

Kuluttajien keskuudessa vihreät arvot ja halu jättää tuleville sukupolville entistä parempi ympäristö ovat nousussa.

РEuroopan perhospopulaatio on puolittunut viimeisen 25 vuoden aikana. Pahimmassa tapauksessa tulevat lapsenlapsemme saattavat nähdä perhosia enää vain kuvista. Belightful tarjoaa esteettisen ja helpon vaihtoehdon tukea perhosten elinolosuhteita sekä nauttia luontoelämyksestä omalla pihalla, kertoo myynnistä ja markkinoinnista vastaava Taina Tallala.

Tuote on ennakkotilattavissa osoitteessa www.belightful.fi ja se tulee myyntiin ensi vuonna. Ensimmäinen markkina-alue on Iso-Britannia, jossa puutarhanhoito on suosittua ajanvietettä ja iso bisnes. Yksistään lintujen ruokintaan käytetään arviolta 200 miljoonaa puntaa vuosittain. Belightful kohdentaa konseptinsa tälle kohderyhmälle.

Lisätietoja

Toimitusjohtaja, Belightful, Miia Liesegang, +358 40 7415006 , miia@belightful.fi
Myynti- ja markkinointi, Belightful, Taina Tallala, +358 40 1696722 taina@belightful.fi