Greenstep auttaa yrityksiä kasvamaan taloudellisen selkeyden avulla

Aboa Advest suosittelee startupeille ja kasvuyrityksille Greenstepin CFO- ja taloushallinnon palveluja ja avustaa rahoitusratkaisuissa yhdessä kumppaniverkostomme kanssa.

Taloushallinnon palvelut

Kirjanpito

Palkanlaskenta

Talousjohto

Interim Controller/CFO

Osa-aikainen Controller/CFO

CFO-palvelut

Pääomarahaston back office palvelut

Neuvontapalvelut

Rahoitus- ja yritysjärjestelyt

Liiketoiminnan kehitys

HR-palvelut

Järjestelmät

Netvisor

NetSuite

Toimipisteetota yhteyttä!

Lisää >

Viestintäkumppanimme Ground

Ground Communications on Aboa Advestin viestintäkumppani. Yhteistyön fokuksena on startup-yritysten viestinnän strateginen suunnittelu ja toteutus.

Ground Communications on yhteiskunnallisiin teemoihin, bränditöihin sekä maineenhallintaan erikoistunut viestintätoimisto. Ground toimii Helsingissä ja Turussa.

”Ground´s aim is to develop communications skills in the society at large. Leaders, brands, reputations and turnovers are much better off with open dialogue.”

Lisätiedot: ground.fi

Lisää >

Digitaalisen ajan markkinointikumppani

Nitro on Aboa Advestin kumppani, joka vastaa verkkosivustomme teknisesta toteutuksesta. Sisältö on Aboa Advestin kynästä.

Me olemme Nitro. Tarjoamme asiakkaillemme kattavasti markkinointiviestinnän palvelut, digitaaliset ratkaisut ja verkkopalvelut, brändi-identiteettien suunnittelun, strategisen suunnittelun sekä filmi- ja äänituotannon.

Luovuus, ymmärrys ja tuloksellisuus ovat meille avainasioita. Luovuus on kipinä hyvien ideoiden takana. Sen kautta löydetään uusia ratkaisuja ja lähestymistapoja. Se sytyttää niin tekijät, asiakkaat kuin asiakkaan asiakkaat. Luovuus ei yksinään kuitenkaan riitä, vaan tarvitaan myös ymmärrystä. Ymmärrystä kohderyhmistä ja asiakaskokemuksesta, markkinoista sekä teknologioista. On osattava puhutella oikeita ihmisiä oikeaan aikaan ja oikeilla tavoin – siis kertoa tarinoita, herättää ajatuksia ja tunteita, saada aikaan liikettä. Liikettä, joka johtaa mitattaviin, asiakkaitamme palveleviin tuloksiin.

Meille on kristalliakin kirkkaampaa, että arvokkain voimavaramme ovat ihmiset. Osaamisemme syntyy asiantuntijoidemme vahvasta ammattitaidosta ja yhteistyöstä. Meillä Nitrolla sinua palvelevat tiimit Turussa ja Helsingissä ja filmituotantoyhtiö Nitro Film. Yhteensä meitä on tällä hetkellä reilut 40 ammattilaista.

Tutustu meihin, tykkäät varmasti: nitro.fi

Lisää >