Viestintäkumppanimme Ground

Ground Communications on Aboa Advestin viestintäkumppani. Yhteistyön fokuksena on startup-yritysten viestinnän strateginen suunnittelu ja toteutus.

Ground Communications on yhteiskunnallisiin teemoihin, bränditöihin sekä maineenhallintaan erikoistunut viestintätoimisto. Ground toimii Helsingissä ja Turussa.

”Ground´s aim is to develop communications skills in the society at large. Leaders, brands, reputations and turnovers are much better off with open dialogue.”

Lisätiedot: ground.fi

Lisää >

Nitro – digitaalisen ajan markkinointikumppani

Nitro on Aboa Advestin kumppani, joka vastaa verkkosivustomme teknisesta toteutuksesta. Sisältö on Aboa Advestin kynästä.

Me olemme Nitro. Tarjoamme asiakkaillemme kattavasti markkinointiviestinnän palvelut, digitaaliset ratkaisut ja verkkopalvelut, brändi-identiteettien suunnittelun, strategisen suunnittelun sekä filmi- ja äänituotannon.

Luovuus, ymmärrys ja tuloksellisuus ovat meille avainasioita. Luovuus on kipinä hyvien ideoiden takana. Sen kautta löydetään uusia ratkaisuja ja lähestymistapoja. Se sytyttää niin tekijät, asiakkaat kuin asiakkaan asiakkaat. Luovuus ei yksinään kuitenkaan riitä, vaan tarvitaan myös ymmärrystä. Ymmärrystä kohderyhmistä ja asiakaskokemuksesta, markkinoista sekä teknologioista. On osattava puhutella oikeita ihmisiä oikeaan aikaan ja oikeilla tavoin – siis kertoa tarinoita, herättää ajatuksia ja tunteita, saada aikaan liikettä. Liikettä, joka johtaa mitattaviin, asiakkaitamme palveleviin tuloksiin.

Meille on kristalliakin kirkkaampaa, että arvokkain voimavaramme ovat ihmiset. Osaamisemme syntyy asiantuntijoidemme vahvasta ammattitaidosta ja yhteistyöstä. Meillä Nitrolla sinua palvelevat tiimit Turussa ja Helsingissä ja filmituotantoyhtiö Nitro Film. Yhteensä meitä on tällä hetkellä reilut 40 ammattilaista.

Tutustu meihin, tykkäät varmasti: nitro.fi

Lisää >

Vana Capital & Ventures – vaikuttavan pääomasijoittamisen yritys

 

Vana Capital & Ventures on johtava suomalainen ja pohjoismainen vaikuttavan pääomasijoittamisen yritys.

Kiinnostus kansainväliseen vaikuttavan sijoittamisen markkinaan on kasvanut Euroopassa ja Pohjoismaissa. Vaikuttavan sijoittamisen datat osoittavat, että sijoittajat voivat mahdollistaa positiivista kestävää kehitystä ja saada erinomaisia tuottoja rahoilleen. Tiedämme, että vaikuttava sijoittaminen tarjoaa uusia sijoittamisen ja tuottojen mahdollisuuksia. Vaikuttavan pääomasijoittamisen markkina on yksi kasvavista segmenteistä.

Vana Capital & Ventures on nopeasti kasvava yritys, joka tuo vaikuttavan pääomasijoittamisen toiminnan ja mahdollisuuden Suomeen ja Pohjoismaihin. Sijoittamisen tavoitteena on luoda positiivista vaikuttavuutta kestävään kehitykseen ja saada aikaan myös erinomaisia tuottoja.

Me investoimme pohjoismaisiin aikaisen kasvun ja kasvuvaiheessa oleviin yrityksiin, joilla on hyvä potentiaali vaikuttaa positiivisesti kestävään kehitykseen, tarjota erinomaisia tuottoja, mahdollistaa kestävää kaupunkikehitystä disruptiivisilla teknologioilla, tuotteilla tai palveluilla. Kohdeyrityksemme omaavat myös potentiaalin kansainväliseen liiketoimintaan.

Systemaattinen päämäärä, tuotos ja arvopohjaperusteinen toimintamallimme kohdeyhtiöihin panostuksissa erottaa meidän monista muista toimijoista. Me emme juokse eri syklisten trendien perässä emmekä lähde toimiin, joilla voidaan maksimoida lyhyen aikajänteen tuottoja pitkän aikavälin tuottojen kustannuksella. Me luotamme siihen, että arvopohjainen ja systemaattinen toimintamallimme johtaa positiiviseen vaikuttavuuteen ja hyviin tuottoihin.

(lisää…)

Lisää >