10.08.2017

Hoivanet Kids Park avautuu Stockmannilla

Hoivanet tiedote

Helsingin tavaratalon lastenosastolla aloittaa 2.9.2017 toimintansa uusi, 1-6-vuotiaille lapsille tarkoitettu lapsiparkki. Lapsiparkin palveluista vastaa lapsiperheiden palvelutalo Hoivanet.

”Toimintamme tavoitteena on tehdä perheiden arjesta helpompaa. Uskomme että varausperiaatteella toimiva lapsiparkkimme on tervetullut varahoitomahdollisuus perheille. Lapsille parkkihetkemme ovat ohjattuja toiminnallisia tuokioita, joiden kohokohtana ovat hoitajien vetämät vuorovaikutteiset lukuhetket toiminnallisen satuseinän äärellä ”, kertoo Hoivanetin toimitusjohtaja Minna Isotalus.

Lapsiparkki on avoinna arkisin klo 15.30-20.00 sekä viikonloppuisin tavaratalon aukioloaikojen mukaisesti. Stockmannin kanta-asiakkaille on tarjolla kanta-asiakasetuna yksi ilmainen 1,5 tunnin hoitoaika per päivä, muutoin palvelu on maksullinen (12€/1,5h). Puolentoista tunnin hoitoaika varataan etukäteen 1.9. avautuvasta varausjärjestelmästä, joka löytyy osoitteesta www.hoivanet.fi/kidspark. Lisätietoja lapsiparkin palveluista ja hoitoaikojen varaamisesta julkaistaan stockmann.comissa ennen Hoivanet Kids Parkin avaamista.

Lapsiparkki on osa Stockmannin uudistunutta lasten maailmaa. Syyskuussa kuudennen kerroksen lastenosastolle avataan myös lastentarvikeliike A-T Lastenturva. Myös Stockmannin lastenvaateosastolle ja Hamleys-lelukauppaan on tulossa uutta syksyn aikana.

Lisää >
01.07.2017

Plantui joukkorahoitus sulkeutui

Aboa Advest osallistui Plantuin joukkorahoituskierrokseen, jonka järjestäjänä toimi Invesdor.

On 1.7.2017 Plantui wrote:

Joukkorahoituskampanjamme sulkeutui tänään Invesdorin kanssa. Haluamme kiittää kaikkia, jotka harkitsivat sijoittamista liiketoimintaamme, omistautunutta tiimiämme ja tavoitettamme tehdä maailmasta vihreämpi – Yksi Plantui kerrallaan. Saimme 601k€ rahoitusta 137 sijoituksen kautta 15 eri maasta. Rahoitusta saimme Australiasta, Japanista, Malesiasta, Singaporesta, Pohjoismaista ja USA:sta asti! Kampanjan sulkeutumisprosessi on käynnissä ja emme malta odottaa vauhdittaa globaalia markkinointia ja myyntiä! Haluamme myös kiittää lukuisista kysymyksistä, kommenteista ja palautteesta viime viikkojen aikana. Ne auttoivat meitä suunnattomasti. Kampanjan sulkeutumisesta: me hyväksymme kaikki uudet sijoittajat joukkorahoituksen kautta. Tämän jälkeen sähköinen osakekirja tehdään saatavaksi kaikille sijoittaneille. Plantuin tiimi ja hallitus kiittää vielä kerran!

Lisää >
23.05.2017

Plantui – On aika kasvaa

Tiedote medialle 23.5.2017

 

Joukkorahoituskampanja auki tänään

Plantui-älypuutarha hakee kansainvälistä läpimurtoa

 

Hyvässä kasvuvauhdissa oleva suomalainen food tech -yhtiö Plantui hakee joukkorahoituskampanjalla tukea kansainvälistymiseen valituilla kasvumarkkinoilla Euroopassa ja Aasiassa. Tavoitteena on 500 000 euron rahoituskierros.

Joukkorahoituskierroksen julkinen vaihe avautui tänään yhteistyössä Invesdorin kanssa. Saimme kierrokselle lentävän lähdön nykyisiltä pääosakkailta ja ankkurisijoittajilta, jotka ovat merkinneet jo yli 200 000 euroa eli 41 % tavoitellusta summasta, kertoo yhtiön toimitusjohtaja Karri Andersson.

 

Kansainvälistyvä kasvuyhtiö

Plantuin liiketoiminta on vahvassa kasvussa. Kumulatiivinen myynti rikkoi miljoonan euron rajan huhtikuussa ja jälleenmyyntiverkosto on laajentunut jo 22 maahan Euroopassa ja Aasiassa. Yhtiön verkkokauppa aloitti alkuvuodesta toimitukset Pohjois-Amerikkaan.

Maaliskuussa Tekes hyväksyi Plantuin toiselle kierrokselle nopeasti kasvaville startup-yrityksille tarkoitettuun Nuoret innovatiiviset yritykset -kiihdytysohjelmaan.

– Odotamme liiketoiminnan kasvua erityisesti Aasiassa uusien jälleenmyynti- ja jakelusopimusten myötä. Singaporessa aloitti hiljattain uusi Plantui-tiimi, jolla on laajat verkostot ja näkemys paikallisista kuluttajamarkkinoista. Kesäkuussa aloitamme koemarkkinoinnin uuden jakelukumppanin kanssa Japanissa.

 

Voimaa markkinoille menoon

Yhtiön avainmarkkinoita ovat Euroopassa Saksa, Sveitsi ja Iso-Britannia sekä Aasiassa Singapore ja Japani. Toiminnassa keskitytään nyt voimakkaasti myyntiin ja markkinointiin.

– Keräämme joukkorahoituksella varoja myyntimme ja markkinointimme vahvistamiseen valituilla kasvumarkkinoilla sekä uuden tuotteemme, edullisemman hintatason Plantui 3e:n, lanseeraukseen lokakuussa, sanoo Andersson.

Joukkorahoituskampanja on käynnissä 30.6. asti.

Plantui-älypuutarha on sisätilojen vesiviljelymenetelmä, jossa ohjelmisto ohjaa kastelua ja valaisua kasvuvaiheiden mukaan idätyksestä sadonkorjuuseen. Plantui-ravinteiden kanssa älypuutarha tarjoaa kasveille ihanteelliset kasvuolosuhteet. Sekä kasvatusmenetelmällä että Plantui 6-laitteella on maailmanlaajuinen patentti. Älypuutarha on saanut myönteisen vastaanoton myös designer-yhteisöltä. Kasvatusalusta sai Red Dot -designpalkinnon vuonna 2015.

 

Lisätietoja

Karri Andersson, toimitusjohtaja, Plantui Oy

Puh. +358 50 371 8882, karri.andersson@plantui.com

Timo Ketonen, hallituksen puheenjohtaja, Plantui Oy

Puh. +358 400 831 205, timo.ketonen@plantui.com

 

Plantui on suomalainen, vesiviljelymenetelmään keskittynyt älypuutarhoja kehittävä ja valmistava yhtiö. Tuotteidemme avulla jokainen voi kasvattaa tuoreita, maukkaita, puhtaita ja terveellisiä salaatteja ja yrttejä vaivatta, missä ja milloin tahansa – viherpeukaloa ei tarvita. Kaikki tuotteemme suunnitellaan ja osittain valmistetaan Suomessa. www.plantui.com

Lisää >